Ιστορικό


Ο Σύλλογος Επί, ξεκίνησε τη δράση του, ως ομάδα κατοίκων, με αφορμή την ελλιπή οδική ασφάλεια στην περιοχή της Επέκτασης Θέρμης. Αυτό το σημαντικό πρόβλημα προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα με το θάνατο ενός συμπολίτη μας, όταν παρασύρθηκε πεζός από διερχόμενο όχημα στην οδό Κουγιάμη, λίγα μέτρα από το σπίτι του, τον Ιανουάριο του 2019.

Πρόκειται για ένα δρόμο, που από τη μέρα της παράδοσης του στην κυκλοφορία, το 2010 έως σήμερα, έχουν συμβεί δεκάδες ατυχήματα κάποια εκ των οποίων δυστυχώς με τραγική κατάληξη. Τέσσερις ημέρες μετά το δυστύχημα πραγματοποπιήθηκε ο πρώτος συμβολικός αποκλεισμός της οδού Κουγιάμη. Ακολούθησαν και άλλες δύο διαμαρτυρίες προκειμένου να προκαλέσουμε την αντίδραση και το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής.

Το θέμα πήρε σημαντική δημοσιότητα με αρκετά ρεπορτάζ στα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, να καταδεικνύουν τις ελλείψεις και την επικινδυνότητα της οδού.

Ενδεικτικά ρεπορτάζ
Voria.gr – 15 Ιανουαρίου 2019

GR Times – 15 Ιανουαρίου 2019

Παράλλαξη – 16 Φεβρουαρίου 2019

Τηλεοπτικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ – 16 Φεβρουαρίου 2019


Δράση για την οδική ασφάλεια και τη δημιουργία κυκλικών κόμβων.

O Σύλλογος Επί προχώρησε σε μία συμβολική δράση, την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022. Μέλη του Συλλόγου Επί συγκεντρώθηκαν στη συμβολή των οδών Απ. Κουγιάμη με Αθ. Διάκου και σχημάτισαν με τα χέρια τους έναν κύκλο, διαμαρτυρόμενοι για την καθυστέρηση στην υλοποίηση ενός σημαντικού έργου.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ


Επιστολές

Ατυχήματα Οδού Κουγιάμη


Διαμαρτυρία 19 Ιανουαρίου 2019

Στις 19 Ιανουαρίου κλπ κλπ κλπ


Διαμαρτυρία 16 Φεβρουαρίου 2019