Προκηρύχθηκαν εκλογές με πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Επί. Οι εκλογές έχουν οριστεί για την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 από τις 11:00 έως τις 13.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης.

H τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου Επί πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024. Τα μέλη του Συλλόγου Επί συμμετείχαν και παρέθεσαν τις απόψεις τους για τα θέματα της περιοχής μας. Παρουσιάστηκε ο απολογισμός των διοικητικών πεπραγμένων του προηγούμενου έτους και ο οικονομικός απολογισμός.

Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές όπως και να θέσουν υποψηφιότητα έχουν όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου Επί, για το έτος 2024. Όσοι δεν έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή των 10€ μπορούν να το πράξουν έως και την ημέρα των εκλογών.

Οι υποψήφιοι για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, του οποίου η θητεία θα είναι διετής, εμφανίζονται στο παρακάτω ψηφοδέλτιο.

Ελάτε να τα πούμε για τα θέματα που μας απασχολούν. Αν δεν είστε μέλη, ελάτε να γνωριστούμε και να μοιραστείτε τις ιδέες και τις προτάσεις σας και αν θέλετε να προχωρήσετε σε εγγραφή και ψήφο την ίδια μέρα.

Τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια έχουμε πετύχει αρκετά, συμβάλλοντας στη βελτίωση της καθημερινότητας στην περιοχή μας. Τα επόμενα δύο χρόνια μπορούμε με τη βοήθεια πολλών να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την αναπτυσσόμενη επέκταση Θέρμης.

Συνεχίζουμε να στηρίζουμε το Σύλλογο και να δυναμώνουμε την κοινότητά μας μέσα από τη συμμετοχή στον Επί!