Αγαπητοί γείτονες και φίλοι του Επί,

Ο Σύλλογος ΕΠΙ, η Κοινωνία Κατοίκων Επέκτασης Θέρμης, συστάθηκε, πριν λίγους μήνες, με σκοπό την αναβάθμιση της περιοχής μας και την καλύτερη επικοινωνία των κατοίκων μεταξύ τους αλλά και με τους τοπικούς φορείς.

Σε αυτήν την προσπάθεια από την πρώτη στιγμή αφιερώσαμε χρόνο, και με διάθεση προσφοράς θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Ωστόσο, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας, με τη μορφή της ηθικής συμπαράστασης, της στήριξης με το χρόνο σας αλλά και με τη χρηματική συνδρομή.

Ήδη έχουν δημιουργηθεί κάποια έξοδα (σύσταση Σωματείου, έδρα Συλλόγου κτλ) τα οποία τα έχουμε καλύψει σε πρώτη φάση, εμείς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η ετήσια συνδρομή θα μας βοηθήσει να καλύψουμε τα αναγκαία έξοδα και να αναπτύξουμε νέες δράσεις, χωρίς οικονομικά εμπόδια. Επιπλέον, εξετάζουμε τη δυνατότητα για ειδικά προνόμια στα μέλη του Συλλόγου Επί.

Λόγω της πανδημίας οι δράσεις μας είναι περιορισμένες, συνεπώς και τα έσοδα του Συλλόγου. Ορίσαμε την ετήσια συνδρομή για το 2021 στο ποσό των 20€. Αντιλαμβανόμαστε τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν αρκετοί συμπολίτες μας και ελπίζουμε ότι η μαζική στήριξη θα μας βοηθήσει στη συγκέντρωση ενός ποσού, που θα μπορεί να καλύψει αναγκαία έξοδα. Δεσμευόμαστε για πλήρη διαφάνεια και δημοσιοποίηση των εξόδων του Συλλόγου ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Τρόποι που μπορείτε να εγγραφείτε στο Σύλλογο Επί

Μπορείτε να προχωρήσετε στην κατάθεση της ετήσιας συνδρομής ή άλλου ποσού ως δωρεά στον τραπεζικό λογαριασμό που θα δείτε παρακάτω. Σημειώστε στην αιτιολογία κατάθεσης το όνομά σας. Στείλτε μας με email την απόδειξη κατάθεσης προκειμένου να λάβετε από εμάς την απόδειξη πληρωμής της συνδρομής. Email: info@epi-thermi.gr

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο email μας, αν επιθυμείτε να πληρώσετε με μετρητά.

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Επί

Στοιχεία Λογαριασμού

Εθνική Τράπεζα

GR55 0110 8780 0000 8780 0534817

Δικαιούχος: ΕΠΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΘΕΡΜΗΣ